Članarina 2017-2018

V oktobru, nekateri pa že v septembru, smo zajadrali v novo športno sezono, in v veliko veselje nam je, da smo spet skupaj!

Da lahko nadaljujemo z izvajanjem programov, je potrebno plačilo članarine, s čimer vam omogočamo ugodnosti, kot so cenejše prijave na LGBTIQ igrah in prireditvah, usposabljanjih, izmenjavah, subvencioniranje vadb ter udeležba na drugih aktivnostih; hkrati pa s plačilom članarine omogočate izvajati projekte splošnega osveščanja in izobraževanja.

Ker je črpanje javnih sredstev za izvajanje programov trenutno za nas zelo omejeno, je še posebej pomembno plačilo članarine, zelo veseli pa bomo tudi ostalih prispevkov in donacij.

Letna članarina znaša 10 EUR za dijake, študente, nezaposlene in upokojence ter 15 EUR za vse ostale. Članarino lahko nakažete neposredno na poslovni račun OIS; v primerih da je iz enega naslova/računa skupaj vplačana članarina za več oseb, pa nam sporočite še seznam oseb, za katere je bila članarina plačana. V kolikor te možnosti nimate, nas prosimo kontaktirajte za alternativne rešitve.

Podatki za plačilo (UPN):
ŠD Out in Slovenija
Slomškova 25, Ljubljana
IBAN: SI56 6100 0000 2291 972
BIC/SWIFT: HDELSI22
Namen: OTHR Članarina
Referenca: SI 00 [leto ali sezona]

Članarina velja za sezono 2017-2018; prosimo vas da znesek poravnate čim prej; po možnosti pred koncem leta. Članarini lahko poljubno dodate tudi donacijo 🙂

Če še niste uradno včlanjeni ali potrebujete podrobnejše informacije glede članstva:
http://www.outinslovenija.com/ois/clanarina/

Za dodatna vprašanja smo vam na voljo.

Hvala za vašo podporo in lep pozdrav,
ekipa Out in Slovenije