Začenja se nova OIS sezona športa in rekreacije 2021-22

Obveščamo vas, da Out in Slovenija začenja novo sezono športa in rekreacije. Še posebej vas vabimo na dneve odprtih vrat ter ostale aktivnosti zadnji teden septembra; redne aktivnosti pa potem nadaljujemo od oktobra naprej.

Zaradi preventivnih ukrepov je udeležba možna le po predhodni prijavi (do zapolnitve prostih mest), ob spoštovanju varnostnih ukrepov in PCT pogojev v notranjih vadbenih prostorih (skladno z ukrepom, pogoje preverjajo upravniki objektov).



S septembrskimi aktivnostmi obeležujemo tudi Evropski teden športa (23.-30. september) in dan slovenskega športa (23. september); organiziramo pa:
– nedelja, 05.09. @ 09:00: obisk pustolovskega parka Geoss; prijave na info@outinslovenija.com
– nedelja, 12.09. @ 09:00: pohod (krajši) na Ratitovec; prijave na pohodi@outinslovenija.com
– ponedeljek, 27.09. @ 19:00: badminton v Ljubljani; prijave na badminton@outinslovenija.com
– četrtek, 30.09. @ 18:00: odbojka na mivki v Ljubljani (v sodelovanjem z Društvom DIH); prijave na info@outinslovenija.com

Prosimo vas, da se vadbe in ostalih aktivnosti udeležite le če ste zdravi. Če imate povišano telesno temperaturo ali znake okužbe (kašelj, nahod, izcedek iz nosu in oči, težko dihanje, bolečine v žrelu, grlu, bolečine v mišicah, prebavne težave ) ali pa ste bili v stiku z osebo, ki kaže znake okužbe s COVID-19, se aktivnosti začasno ne udeležujte. Vsi udeleženci_ke morajo upoštevati tudi navodila vadbenih centrov kjer se odvijajo aktivnosti.

Del aktivnosti omogočajo sofinanciranje Fundacije za šport, Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport ter Športne unije Slovenije.
Fundacija za šport Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport Športna unija Slovenije