Novoletne želje in načrti

Leto 2021 je tu. Naj bo srečno, zdravo in uspešno – tudi na športnem področju! Lansko leto je bilo polno izzivov in omejitev, razmere se še niso umirile, vendar pri Out in Sloveniji optimistično zremo v prihodnost.

Trenutno skupinske aktivnosti v notranjih prostorih sicer še niso možne, in izgleda da še nekaj časa ne bodo, a pozivamo vas da (p)ostanete fizično aktivni_e. Obstoječe aktivnosti redne vadbe bomo nadaljevali takoj ko bodo razmere to dopuščale (zakonsko in zdravstveno). Obvestilo o nadaljevanju sezone bomo poslali članom_cam, tisti ki pa to še niste, pa vas vabimo da se nam pridružite!

Istočasno prosimo vse, ki članarine v letu 2020 niste plačali, da to storite v letu 2021. Žal nekateri stroški nastajajo tudi v času zaprtja, in vaši prispevki bodo zelo dobrodošli. Donirate nam lahko do 1,0% dohodnine (kar vas nič ne stane), napravite finančno ali materialno donacijo in pomagate s prostovoljnim delom.

Športno društvo Out in Slovenija je prva LGBTIQ+ organizacija v Sloveniji ki se osredotoča na šport in rekreacijo omenjenih posameznic_kov in skupnosti. Poleg organizacije družabnih, športnih in rekreativnih aktivnosti, izvajamo tudi izobraževalne dejavnosti in projekte osveščanja ter druge povezane vsebine in aktivnosti.

Hvala za podporo in pomoč; upamo da se bomo kmalu lahko spet družili, skupaj rekreirali in športali! Vse dobro!