Družabni plesi za LGBTIQ+ v letu 2018

Vabimo vas, da se udeležite začetnega tečaja družabnih plesov za lezbijke, geje, biseksualne, trans, interspolne in queer osebe, ter njihove prijatelje in prijateljice. Tečaj je namenjen predvsem tistim, ki si želite naučiti plesne korake, jih utrditi ali samo uživati v plesu.

Naučili se bomo osnov družabnih standardnih in latinsko-ameriških plesov v paru, kot so angleški valček, foxtrot, ča ča ča, dunajski valček, tango, rumba, salsa in drugih.

Vabljeni tako pari, ki ste si vedno želeli svojega parterja ali partnerko povabiti na ples, kot tudi tisti_e, ki ste morda sedaj sami_e, pa vam je ples všeč ali pa bi radi naredili vtis na neko_ga ;). Nič hudega če plesnega partnerja_ke še nimate, poskusili bomo najti soplesalko_ca!

Plesni tečaj bo potekal v prijetnem ambientu plesne šole v Ljubljani. Tečaj bo obsegal 12 eno-urnih vaj. Začetek tečaja je v petek, 6. aprila 2018 ob 17.45 ter nato ob petkih v istem terminu oz bomo skušali izvesti tečaj v 1,5-urnih terminih.

Plesov vas bo učil izkušen plesalec. Organizacija poteka kot aktivnost Out in Slovenije v sodelovanju z lokalno plesno šolo. Redna cena tečaja znaša 78 EUR; za člane_ice OIS pa velja subvencionirana cena 30 EUR (možno se je tudi včlaniti ob prijavi).

Število mest je omejeno, zato pohitite! Prijave zbiramo na info@outinslovenija.com – prosimo navedite ali se prijavljate sami ali v paru.